Parerea clientilor

Am venit cu sotul meu la agentia You&Me Imobiliare deja dezamagita de ce vazusem pe piata,insa apartamentul propus de ei s-a pliat imediat pe cerintele noastre.L-am luat din prima vizionare.Le multumesc pentru tot sprijinul acordat pe durata tranzactiei

Am apelat la agentia imobiliara printr-o recomandare,nu am crezut ca exista asa profesionisti.Mi-au vandut apartamentul din prima vizionare la pretul dorit.Le multumesc si le-am lasat si celalalte propietati la vanzare.Ii recomand tuturor.

Eu am trecut printr-o dezamagire nu mai eram increzatoare ca imi voi gasi un apartament insa You&Me Imobiliare au avut rabdare si binenteles ca mi-au gasit apartamentul mult dorit.Am avut suport pe toata perioada vanzarii ,le multumsc si ii recomand cu drag.

Am fost foarte multumita de agentia You&Me Imobiliare am venit in tara doar sa semnez de restu s-a ocupat agentia ii recomand cu drag tuturor,am ales din mai multe agentii sa lucrez cu ei de cum mi au vorbit telefonic si mai ales ca mi-au obtinut pretul care l-am cerut.Sunt profesinisti.

Mi-a placut colaborarea cu You&Me Imobiliare s-au pliat imediat pe cerintele mele identificand imediat propietatea mult dorita. Am apreciat foarte mult flexibilitatea programului , experienta,seriozitatea si punctualitatea lor .Ii recomand cu multa caldura tuturor care doresc sa isi achizitioneze o locuinta

Ne-am bucurat foarte mult ca exista o agentie imobiliara in Mangalia care se ridica la nivelul profesionistilor.Am fost foarte multumiti de serviciile lor si am decis ca si restul propietatilor sa le intermedieze tot ei.

Mi-am dorit o locuinta aproape de mare.Am apelat la serviciile oferite de You&Me imobiliare care au stiut imediat ce sa imi ofere.Le multumesc pentru ajutorul acordat si ma declar foarte multumita.

Am fost multumit de colaborarea cu You&Me Imobiliare,s-a vazut experienta lor.Ii recomand cu drag.

Am colaborat foarte bine cu cu You&Me Imobiliare.Am avut un buget redus,si totusi au reusit sa se plieze pe cerintele mele,ii voi recomanda tuturor!

Adevarati profesionisti!Am venit in tara doar pentru semnarea actului, de restu s-a ocupat Agentia.Au fost foarte seriosi mi-au garantat seriozitatea cumparatorului,si binenteles ca ii recomand tuturor mai ales persoanelor foarte ocupate

Am fost foarte multumita de aceasta Agentie ii recomand cu drag

Eram dezamagit pana sa vin la You&Me Imobiliare,dar profesionismul si proptitudinea m-au facut sa am incredere si sa gasesc propietatea mult dorita.Ii recomand tuturor!

Inca de la inceput s-a vazut experienta lor reusind imediat ce am inceput colaborarea cu ei sa vand.Ii recomand cu drag

Adevarati profesionisti!Am facut cu ei mai multe tranzactii.De fiecare data m-au sustinut pe tot parcursul tranzactiei.Ii recomand tuturor

Mi-a placut colaborarea cu Agentia.Ei s-au ocupat de obsolut tot.Am fost multumit si recomand cu drag aceata agentie

Dupa mai multe incercari de a ne vinde propietatea nereusite am decis sa lucram cu cei de la You&Me imobiliare,care au dat dovada de mult profesionism reusind imediat sa ne vanda propietatea.Recomand tututror

Mi-a placut de la inceput colaborarea cu Agentia You&Me Imobiliare,au stiut sa imi identifice propietatea dorita,au fost foate punctuali,seriosi,s-a vazut calitatea serviciilor oferite.M-au sustinut pe tot parcursul tranzactiei,eu venind doar la semnare fiind o persoana foarte ocupata,ii recomand cu drag si am ales sa lucrez numai cu ei.

Nu mi-a venit sa cred cat de repede au reusit sa imi vanda propietatea,cred ca doar profesionistii reusesc asa ceva.Le multumesc pentru sprijinul acordat pe toata durata tranzactiei,I-am si recomandat prietenei mele,si voi continua sa ii recomand si mai departe.

Multumesc Agentiei pentru sprijinul acordat pe tot parcursul tranzactiei. Am fost foarte multumit de serviciile lor.

Am fost foarte multumita de aceasta Agentie care m-a sprijinit pe tot parcursul tranzactiei,adevarati profesionisti,ii recomand cu drag!

Cautam un apartament de vacanta in Olimp.Am apelat la serviciile agentiei You&Me Imobiliare de care am ramas profund impresionat ridicandu-se la standardele celor din Bucuresti,obisnuiti cu serviciile de calitate.M-au sustinut pe tot parcursul tranzactiei ocupandu-se de tot.Le multumesc si ii recomand!

Pentru mine You&Me Imobiliare a fost solutia.M-au ajutat foarte mult.Aveam decat o saptamana pentru a vinde propietatea altfel o lua banca.Le multumesc si in ziua de azi ca au reusit in doar 3 zile sa imi gaseasca client.Asta numai profesionisti o pot face.Am primit sprijin pe tot parcursul tranzactiei.De atunci ii recomand tuturor.

Mi-a placut Colaborarea cu You&Me Imobiliare,mi-au identificat imediat propietatea care coresponda cerintelor mele,m-au sustinut pe tot parcursul tranzactiei.S-a vazut experienta managerului.II recomand cu incredere!

Ii multumesc agentiei:You&Me imobiliare pentru sprijinul acordat in achizitionarea propietati mult dorite.Aveam emotii fiindca a trebuit sa plec urgent in China si l-am lasat pe fratele meu pentru finalizarea tranzactiei ,din fericire s-a vazut experienta agentiei care a incheiat impreuna cu fratele meu ireprosabil tranzactia.II recomand tuturor cu incredere!

Mi-a placut colaborarea cu You&Me Imobiliare,au reusit sa ne vanda imediat propietatile.Ne bucuram sa lucram cu adevarati profesionisti!ii recomand tuturor

Am reusit sa vand viluta din Tuzla prin You&Me Imobiliare.M-au sustinut pe tot parcursul tranzactiei,fiind foarte multumita de ei,ii recomand tuturor

Ma bucur sa ma aflu printre oamenii multumiti de You&Me Imobiliare,au reusit sa imi vanda propietatea ridicandu-se la un alt nivel, unde doar in Bucuresti eram obisnuita.Doar am venit pentru semnarea actelor de restu s-au ocupat ei.Alege sa lucrezi cu profesionisti,ii recomand cu drag!

Mi-a placut sa lucrez cu oameni profesionisti.M-au sustinut pe toata perioada tranzactiei

Am fost foatre multumita de You&Me Imobiliare.Au reusit sa imi vanda propietatea desi era 4/4.S-a vazut profesionismul si experienta de care au dat dovada.Recomand tuturor sa lucreze cu You&Me Imobiliare.

Recomand You&Me Imobiliare.Am fost foarte multumita de serviciile lor.Venind printr-o recomandare din Bucuresti si nu am fost dezamagita.Merg numai pe oferte reale exact ca in pozele afisate.Am cumparat imobilul mult dorit doar cu o vizualizare pe internet si am fost foarte fericita sa constat ca si in realitate era exact la fel.S-a vazut calitatea serviciilor oferite de Ei!

S-a vazut experienta lor.Mi-a placut sa vin doar la semnat,de restul s-a ocupat Agentia.Iirecomand tuturor,lucreaza la un alt nivel!

Ii recomand cu multa incredere tuturor.Mi-au identificat imediat propietatea mult dorita dupa cerintele mele. S-a vazut experienta si proptitudinea de care au dat dovada!

Am fost foarte multumit de serviciile oferite de You&Me Imobiliare si ii voi recomanda.

Am fost foarte multumita de You&Me Imobiliare.Au reusit sa imi vanda propietatea in scurt timp desi era la etajul 4/4.Am facut deja 2 tranzactii cu ei si voi mai face.Am apreciat profesonismul de care au dat dovata.II recomand tuturor